onsdag 10 juni 2009

"Det är hädelse att ifrågasätta."

"Barnen skräms med att lejon äter upp de otrogna, att de hamnar i helvetet med mera. Allting präglas av en enorm intolerans, där barnen får lära sig att alla andra läror är falska och att det är synd om alla som inte ser deras sanning.
De lär sig att inte ifrågasätta utan att i stället blint tro på organisationen. Det är hädelse att ifrågasätta."

Hur ska man få reda på nåt inom sin religion om det är förbjudet att ifrågasätta? Många kristna vandrar i mörkret just på grund av dess moment. Det finns många frågor, men inga svar.

Detta handlar om fakta och sanning. En muslim måste tro på Jesus och måste tro att han är en profet från Gud, gör han inte det då är han inte en muslim. Och vi måste även tro på Jesus sanna lära, men mycket av det som läses i bibeln/biblarna idag är inte Jesus sanna lära som han predikade för sina lärjungar och judarna under hans tid.

Denna video klipp är om en Amerikansk präst som utan att söka blir visad hur vilseledande kristendomen är. Han håller på och studerar och ska fördjupa sig inom religion men inser att det hela är bara en stor bluff. Han väljer då att lämna kristendomen för att bege sig för att söka efter den sanna sanningen...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sufyan bin Uyaainah

"Det må vara att ordet som kommer att rädda mig från helvetet har jag inte hört än." Ingen av oss går säker från helvetet så vi ska inte känna oss bekväma i detta liv utan sträva i att vilja lära oss mer om vår religion, för sannerligen är kunskap om vår religion det som kommer hjälpa oss att komma nära Allah tabaaraka wa ta'aala och att komma nära Allah gör man genom att göra goda handlingar som Han är nöjd med, och goda handlingar är det som görs i enlighet med det som Han har beordrat och som är i enlighet med profetens (sallallahu aleyhi salam) sunnah. Sannerligen, grunden till all dyrkan är att det inte är tillåtet så länge det inte finns någon ayah (Quran-vers) eller något autentisk text som stödjer det..

Ibn Masud

"Den som tar religionen från dem som har levt tidigare kommer att vara räddad, för han vars religionen tas ifrån idag kan bli en kaafir imorn." Och detta motsätter inte dagens uluma eftersom de följer de som levde innan