fredag 10 juli 2009

Hade det uppmärksammats mer om det inte var en icke muslim?

Media väljer vad som bör uppmärksammas...sorgligt!

Det är både konstigt och sorgligt att vissa nyheter uppmärksammas mer än andra, att vissa nyheter har mer företräde än andra. Vi läser om en muslimsk kvinna som har blivit mördad på grund av hennes bärandet av slöjan, men hur mycket egentligen uppmärksammas denna nyhet. Konstigt nog hittade jag inte denna nyhet i DN, SVD eller Expressen utan jag hittade den i Aftonbladet.

Mordet på denna kvinna skedde under en tid då världen fortfarande sörjer för Michael Jackson. Tyvärr uppmärksammas inte denna nyhet på grund av detta. Trots att detta är en stor händelse som det BORDE läggas mycket mer vikt på. Michael Jackson var en människa precis som vilken annan människa som helst och må Gud vara barmhärtig mot honom, men det finns andra människor som dör runtom i världen. Exempelvis denna kvinna som var gravid i tredje månaden, hon blev huggen 18 gånger framför hennes treåriga son. Och hennes man blev huggen 3 gånger då han försökte förhindra förövaren från att döda hans fru och inte nog med det blev han även skjuten av polisen som misstog honom för förövaren, nu ligger maken i en koma. Kvinnan dog omedelbart på plats och detta skedde i en rättsal i Tyskland. Hur kan detta inte uppmärksammas?

Det är helt sjukt. Hade det uppmärksammats mer om det inte var en icke muslim? Det tror jag definitivt att det hade det gjort. Vi läser om dubbelmord, vi läser om våldtäckter, vi läser om fotboll vilka lag som köper vilka spelare för jag vet inte hur många miljoner, vi läser till och med om olika djur t.ex, världens farligaste orm bor nu i Sverige, en orm får rubriker men en muslim som blir mördad pga vad hon står för får inga rubriker. Muslimer uppmärksammas endast när det är en terrordåd som sker, vi förknippas endast med terrosismen.

Varför uppmärksammas inte denna kvinnans död, hennes mord, avrättning?? Hur kommer det sig att allt annat i världen uppmärksammas förutom en muslim som dödas pga hennes klädsel??

Det är galet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sufyan bin Uyaainah

"Det må vara att ordet som kommer att rädda mig från helvetet har jag inte hört än." Ingen av oss går säker från helvetet så vi ska inte känna oss bekväma i detta liv utan sträva i att vilja lära oss mer om vår religion, för sannerligen är kunskap om vår religion det som kommer hjälpa oss att komma nära Allah tabaaraka wa ta'aala och att komma nära Allah gör man genom att göra goda handlingar som Han är nöjd med, och goda handlingar är det som görs i enlighet med det som Han har beordrat och som är i enlighet med profetens (sallallahu aleyhi salam) sunnah. Sannerligen, grunden till all dyrkan är att det inte är tillåtet så länge det inte finns någon ayah (Quran-vers) eller något autentisk text som stödjer det..

Ibn Masud

"Den som tar religionen från dem som har levt tidigare kommer att vara räddad, för han vars religionen tas ifrån idag kan bli en kaafir imorn." Och detta motsätter inte dagens uluma eftersom de följer de som levde innan