lördag 23 maj 2009

Islam hatare gör allt för att försöka krossa Islam....men förgäves

Hat i hjärtat...

"Läs historien om vad Muhammed höll på med, han höll på att gifta sig med nioåringar, elvaåringar, säger Runar på cd:n."

Kan inte säga så mycket mer om en sån person förutom att han är en okunnig person. Om han VERKLIGEN läste historien hade han inte kommit fram till dessa slutsatser om Islam, men en person som har hat mot en sak brukar ha en tendens att blockera sanningen när den väl når honom, och även fast han stirrar den rakt i vitögat vägrar han se den..but then again, vad är meningen med att se om man inte kan inse?

Nioåringen som profeten (fred över honom) gifte sig med hette Aisha och hon blev en av hans mest käraste fruar och blev även en av de kunnigaste kvinnorna i Islam. En annan grej är efterom Aisha var så liten och inte fattade nåt och han var så gammal och skruttig och att deras förhållande därmed var helt obalanserat...
...så borde ju Aisha mått väldigt dåligt den tiden de var gifta
och eftersom hon var liten så borde hon fått bestående men och psykologiska skador och problem. MEN!
så var det ju inte
Aisha växte upp och blev en mycket stark kvinna med integritet
hon var mogen, vis och sund och hade inte de minsta psykiska problem
deras förhållande var präglat av en stark och djup naturlig kärlek och vänskap
Mohammed hade många fruar men det var välkänt att det var hans äktenskap med Aisha som var det bästa
han älskade henne mer än de andra och alla visste om det
det var därför han vill tillbringa den sista tiden med henne i hennes hem
han dog sittandes på hennes säng i hennes famn
Mohammed behandlade Aisha mycket väl; med ödmjukhet, snällhet, kärlek, lekfullhet, respekt...

DESSUTOM så finns det psykologisk forskning idag som bevisar att ett förhållande mellan en äldre man och en yngre kvinna är bland de mest optimala förhållanden
det verkar som att det finns något naturligt i att den äldre mannen lär den unga kvinnan...jag antar att inte ens psykologerna kan förklara fenomenet.


Tycker att Runar borde kolla sina källor lite bättre och inte låta hatet för en person eller en religion förblinda honom.

En ANNAN grej är...Muhammed (fred över honom) påstod aldrig att han var Gud och ingen av muslimerna som levde under hans tid eller efter hans tid någonsin påstod det om honom heller. Denna "förvirrade pedofilen" var en ädel man, om han nu var en pedofil som du påstår om honom, säg mig en sak. Hur kommer det sig att det är så mycket folk som följer denna "förvirrade pedofilen"? Last time I checked, var det verkligen inte ärofyllt att vara en pedofil utan det är något förhatligt och du kan knappast påstå att en miljard människor är förvirrade, vilseledda och dumma nog i att följa en sådan person som skulle vara en pedofil right?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sufyan bin Uyaainah

"Det må vara att ordet som kommer att rädda mig från helvetet har jag inte hört än." Ingen av oss går säker från helvetet så vi ska inte känna oss bekväma i detta liv utan sträva i att vilja lära oss mer om vår religion, för sannerligen är kunskap om vår religion det som kommer hjälpa oss att komma nära Allah tabaaraka wa ta'aala och att komma nära Allah gör man genom att göra goda handlingar som Han är nöjd med, och goda handlingar är det som görs i enlighet med det som Han har beordrat och som är i enlighet med profetens (sallallahu aleyhi salam) sunnah. Sannerligen, grunden till all dyrkan är att det inte är tillåtet så länge det inte finns någon ayah (Quran-vers) eller något autentisk text som stödjer det..

Ibn Masud

"Den som tar religionen från dem som har levt tidigare kommer att vara räddad, för han vars religionen tas ifrån idag kan bli en kaafir imorn." Och detta motsätter inte dagens uluma eftersom de följer de som levde innan